Massey Ferguson
Landbouw
Melkwinning & Stalinrichting
Tuin & Park
Occassions
Winkel
Offerteaanvraag
 
  © LMB De Bruin, Dammekant 115, 2411 CC
HomeContactVacaturesOver De Bruin
DE BRUIN Aanbiedingen

Lely -Twee jaar garantie! Afdrukken E-mailadres

Profiteer optimaal van uw Lely machine met een tweede jaar garantie voor de Splendimo maaier, Lotus schudder en Hibiscus hark.

In de periode dat ruwvoer wordt gewonnen speelt tijd een belangrijke rol. Met name het weer en de veranderende weersvoorspellingen dwingen ons er vaak toe om in een korte tijd een berg werk te verzetten. In deze korte periode draaien machines vaak veel uren en hoewel de kwaliteit van Lely producten aan hoge kwaliteitseisen voldoet, schuilen problemen vaak in een klein hoekje.

Lely biedt daarom een tweede jaar garantie op alle maaiers, schudders en harken aan. Het stelt de gebruiker in staat om zijn machine de eerste twee jaren zonder zorgen te gebruiken. Iets wat de bedrijfszekerheid zeker ten goede komt. Hierdoor kan de klant optimaal gebruik maken van de machine.  

Voor dit extra jaar garantie zijn de Lely dealers door middel van een specifieke training gecertificeerd. De Lely dealer zorgt allereerst voor een goede aflevering en in bedrijfstelling van de machine. Binnen het jaar na aflevering zal de maaier, schudder of hark bij de dealer op een aantal  belangrijke onderdelen worden nagekeken. Goed onderhoud verhoogt namelijk de levensduur. Na het volbrengen van deze check zal een extra jaar garantie toegekend worden. De garantie is niet van toepassing op slijtdelen.

Laat binnen het jaar van aankoop uw Lely machine controleren door een gecertificeerde Lely dealer en profiteer van één extra jaar garantie

Vraag uw Lely dealer naar de voorwaarden van de 2e jaar garantie. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:

Over de Lely Groep

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Lely is het enige bedrijf wereldwijd dat een compleet assortiment producten en diensten aan deze sector levert, van ruwvoederwinning tot geautomatiseerde voersystemen, stalreinigers en melkrobots. Lely werkt bovendien aan concepten die energieneutraal werken in de melkveesector mogelijk maken. Lely is al vele jaren leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde melksystemen. Het bedrijf heeft een sterke positie op het gebied van ruwvoederwinning en ruim 65 jaar kennis opgebouwd in de agrarische keten. De Lely Groep is actief in meer dan zestig landen en biedt werk aan ruim 2.000 mensen. Meer informatie: www.lely.com.

Neem voor meer informatie contact op met Alfred Smits, Marketing Manager Lely Nederland N.V., Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , + 31 (0)6 – 10 98 28 16.

 

 

 
Bodegraven, tel: 0172-615100  fax: 0172-611395  e-mail: info@lmbdebruin.nl